Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 18 februari 2020

Doggybag, jag menar cat bag...

... kommer jag kanske hem med i morgon när det bär av till staden.

Och då är det alltså inte fråga om att hämta hem en ny katt, nej, det räcker med de fyra som svansar omkring mig här hemma :).

Men det brukar höra till att om jag far till stan och t.ex. äter en pizza så ska jag absolut ta hem lite av de där smarriga kanterna åt katterna. Eller egentligen är det just den här grållen som är mest snål på dem. Kommer jag hem, kör in bilen, öppnar ytterdörren och väser fram "pizza" åt den här katten så får han något vilt i blicken. Och egentligen tror jag inte jag behöver säga nåt. Han känner på pizzeriadofterna i mina kläder att det vankas något gott.

Nåja, i morgon blir det alltså stadsdag. Diverse årsgranskning av bilen och sånt. Eller först service och koll, fåse sen om jag hinner på själva besiktningen. Ingen stress än, eller jo, det är det visst... hmmm. Man får hoppas det går vägen, så att säga. Både körandet och besiktningen.

Sen kan det nog hända att jag inte behöver ta hem de där kanterna.
Grållen har nämligen varit krasslig de senaste dagarna. Inte ätit just alls. Antagligen har han fått i sig något olämpligt där ute när inte snön döljer allt gammalt skräp som egentligen borde ruttna/frysa/multna bort under snön.

Det här med snöfattig vinter ställer till det på många sätt.
Och våra grusvägar, som ju brukar vara riktiga vintervägar den här tiden på året, är rena påskhelgsvägar: glansis några meter, sen plötsligt världens gyttjebad, sen igen glansis bakom nästa vägkrök. Inte kul att köra med vinterdäck i gyttjan. Det blir djupa spår, gyttjan skvätter opp in under bilen och in i hjulhusen och sen vid nästa köldknäpp så fryser allt fast och klappar och klonkar när man kör...

Härliga tider, alltså.
Återigen, det är lika för alla här, så det är väl att försöka gilla läget.
Men ärligt talat tycker jag synd om besiktningsmannen som ska hissa upp bilen och stå under den och granska alla axlar och stag och fästen och balkar... han lär nog behöva skyddskläder på.
Tänkte nog tanken att jag borde köra via en biltvätt innan, kanske det skulle hjälpa till att få bilen godkänd, men jag har aldrig kört bilen genom en biltvätt, skulle nog få panik där inne...

Nej, vi får ta det som det kommer.
Morgondagen är en ny dag.
Hoppas er blir bra! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar