Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 23 mars 2011


När jag stiger in i mitt hobbyrum kan ju vad som helst hända. Som igår. Jag fick i min hand en tjugofem år (minst) gammal kassett (ni läste rätt) som kommit per post som en reklamgrej för Valitut Pa... eller Det Bä... alternativt Readers Dige.. som det också heter. Jag drog ut kassettbandet som för att visa familjens yngsta var musiken kunde lagras förr i världen. Och... sökte fram en virknål och satte mig på en fotpall och testade min idé. Tänkte först att det skulle bli en discokula, bandet glittrade sådär häftigt, men sen breddade jag på det hela, och bandet räckte precis till ett ordentligt brätte. Det röda hattbandet fick jag ju förstås från början på kassetten, den del som inte kan innehålla nån musik... Jag tror Cloe var väldigt nöjd!! Visst ser hon ut att mysa i sin solhatt? Eller är det bara nöjet att få stå i strålkastarljuset?? :)

Den här tjejen är inte ridklädd alls. Bratzflickan Cloe dansar egentligen jazz i den här utstyrseln, åtminstone för det mesta, men nu fick hon lite sommarfiilis helt plötsligt...

Och mina fingrar fick sitt efterlängtade hobbyarbete! (... och tennisarmbågen gjorde sig genast påmind... hur var det med jumppan??...).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar