Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

lördag 26 mars 2011


Mitt hobbyrum flyttade ut idag på eftermiddagen. Solen sken, fåglarna kvittrade vår, och snön knarrade under hästskorna.

Kameran hade nyladdade batterier och utrymme för fler bilder. Och en del av fjordingarna gick lektioner, medan andra stod bredvid och tittade på i solskenet. Och så var det ju lillkillen fjording då som sprang bredvid staketet mot ridplanen och gnäggade och försökte följa med i volterna och vändsnettigenom och kort trav på långsidan... Han hann få en del motion innan han tröttnade och ställde sig med de övriga fjordingarna i solskenet.

När jag kom hem fanns det många fler bilder i kameran och kameraväskan full med vinterpäls... :). Tur att det finns målartejp i hobbyrummet! Med målartejp runt handen får man snabbt bort vinterpälsen från kamerväskan och från kläderna... :)!

2 kommentarer:

  1. Vändsnettigenom... svårt ord som man fick tugga sig igenom... gick inte alls i trav. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ju så, att när man skriver ner direkt det man tänker så kan det bli lite grötigt för andra att stava igenom. Kanske det var lite hälsosamt att stava igenom nåt annat än "arbets"-text! :)

    SvaraRadera