Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 13 april 2010

Den här bilden kunde vara vilken skogsväg som helst. Var som helst. Ändå är det en speciell väg med många minnen. Hallonbuskar till höger, blåbär i backen och längre upp till vänster lingon i massor... Välanvänd som skidväg ibland, eller som joggingrunda (förr) med en massa myggor i knävecken... :).

Det blev äntligen en härlig hästeftermiddag och -kväll igår. Först en del stallsgöromål i härlig sol och med nyfikna hästar i rad vid staketet, "Vad håller dom på med egentligen? Ja, inte vet jag, men bäst att kolla in dem i alla fall."
Sen ca 45 minuters "träning" på banan som nu börjar se riktigt inbjudande ut, lagom fuktig. Sist en halv timmes härlig terrängpromenad. Två hästar i rad, lagom mycket (häst)prat, och mycket vår i luften! På en väg ganska lik den på bilden.

Idag blev det mera stallssysslor. I solen. Med hästpublik. Men idag hörde de dessutom hö-skottkärran skramla så de trodde de skulle få sitt kvällshö. Härligt att höra hästarnas låga gnägganden! Vad heter det egentligen? När hästarna "hockrar" lågt, ibland nästan ohörbart, bara med läppdarrningar.

Träningen då? Kom fram till att vi får gå "back to basics" igen. Koncentrera sig på sitsen, balansen, det där med att störa hästen så lite som möjligt, låta den arbeta ifred. Där har man att träna på i hela sitt liv, tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar