Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

måndag 5 april 2010



Bläddrade i mina bilder och hittade den här. Är den inte fin? Naturen igen som är så vacker! Och ändå så enkelt. Är det månne någon som känner igen blomman... och minns hur mycket det fanns av den oinbjudna sorten i blombänkarna ifjol? Märk väl, man kan låta bli att rensa bort den och då, först då, får man se dess vackra blomma :). Kärt barn har många namn, "vatuarvi" sa visst min mamma.

På tal om trädgård: Jag undrar hur det går med krokusarna jag planterade ut ifjol. På ett ställe är det nog bar mark, men på ett par andra ställen är det nog minst 50 cm snö än... Det ska bli intressant igen i vår att följa med hur det artar sig, kan inte säga annat. Måste bara minnas att ta nån minut då och då för att gå en liten runda och kolla in bänkarna, ta en liten pinne och peta försiktigt. Så man inte stressar förbi den härliga vårtiden.

Såg nog igår att nåt kommer upp vid husgaveln, har inte den blekaste aning vad som kommer så kraftigt redan nu... ett par cm långa, tjocka gröna bladknoppar... trots den våta och kalla jorden...

Det verkar nästan som om mitt hobbyrum snart flyttar utomhus? Hm... fåse.

1 kommentar:

  1. Ja, spännande tider, med växtligheten. Men jag för nog inte bok, så bokförare jag är. Hos oss är det så att en planterar, en annan river upp i tron att det är ogräs. Men man kan ju vara glad också åt ogräs som blommar.

    Trevlig läsning! Mera sådant.
    h. Lena

    SvaraRadera