Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 5 mars 2020

Hemlig kod i annat format...

... skrev jag om i förra inlägget, och bad er ta en titt här till höger...
Hmmm... de som kollar via mobilen ser antagligen ingenting, för där kommer mobilens kant emot...

Jag förstår mig inte riktigt, men när jag själv kollade på mobilen vilket inlägg jag publicerat senast så såg jag ju ingen "qr-kod". Det fanns ingenting "till höger". Men det är alltså rutan här ovanför jag skrev om då. Ingen egentlig qr-kod, men innehåller nog ändå en hel del information. Jag kan berätta om nån vill veta vad alla krumelurer betyder :).

Vet inte om det inte är meningen heller, eller om man borde ändra nåt i inställningarna för att även mobilsurfare skulle se allt det som finns utanför den vanliga texten på hemsidan... Säkert finns det en enkel förklaring till det, men nu har jag inte tid att fundera på det.

Det kom snö igår, och nu har det rasat ner från taken, precis framför garaget förstås, och över kaninburen. Och med de minusnätter som utlovats så var det bara att plocka fram snöskottan igen (nej, jag hade inte städat undan den, även om jag i förrgår började "vår-kapa" några buskar. Alltså trädgårdsjobb :) ).

Så nu har jag befriat alla infarter från hårt packad blötsnö, och så har jag kluvit lite spisved.  Hittade ingen Linus eller världskarta idag, men hästar, hoppeligen inte alltför våryra och bockande, ska jag åka iväg och hälsa på nu.

Hoppas ni får ett bra slut på veckan och har trevliga förväntningar på veckoslutet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar