Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 11 mars 2020

Dags att så i pallkrage...

... är det ännu inte här på våra breddgrader, men hur är det med att gå på palltassar?

Eller egentligen ser de ut som pyttesmå boots åt hästarna, såna som är så bra att ha ifall hästen tappar en sko så kan man sätta på boots i stället så hästen får bra stöd från alla hovar, eller hur man ska säga.


Så här det ut på pallfoten. (och nu märker jag att ibland, på mobilen, så syns inte dessa bilder... varför? det står bara nåt om att jag inte skulle ha tillgång till bilderna, men det stämmer ju inte eftersom det är mina bilder, men men... den tekniken som man ju inte förstår sig på).

Det var alltså ett par strumpbyxor som gick sönder så jag klippte till "garn" på det sätt jag beskrivit förr (här - klick).
Sen hade jag länge haft på to-do-listan att fixa till pallstrumpor till de två kökspallarna eftersom de där "tossorna" man kan limma på dem inte riktigt hålls på plats ändå, och så råkade jag se en bild nånstans och tyckte det var lagom smått att lyckas få färdigt också :). Garnet var länge osäkert och därför fick jag ingen början på projektet förrän det slog mig att de där slitstarka strumpbyxorna (som visserligen fått hål...) kunde komma till nytta här.

Ett par strumpbyxben blev till fyra strumpor på en pall. Fåse om själva byxdelen på strumpbyxorna också räcker till fyra ben till den andra pallen, eller om jag får ta till det andra par strumpbyxor som jag också måst kassera.


Här syns det att det är katter i huset. Ja det kan till och med hända att de här märkena är av en hund, men då får vi gå tillbaka ca 25 år eller mer. För de här pallarna är nog närmare 40 år om inte mer.

På tal om rubriken, som ju är en ful clickbait, det här handlar ju inte alls om trädgård och vårsådd, så gjorde jag ju nog en sorts pallkrage också... vänta, ska se efter om jag hittar den bilden också...

Här (klick) hade jag det inlägget, när jag virkade till samma pall en mössa, eller krage... :). Pallen börjar vara påklädd snart... Kanske en kjol ännu...:).

Nä, nu ska jag fortsätta med... hmmm... kanske stramaljtavlan :).
Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar