Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 25 mars 2010

Det var ju ett hobbyrum det här...
kanske någon undrar vad det här är för hästforum... :)?

Jo, men jag har inte riktigt tagit mig tid att fota pysselgrejer. Och ibland är det väldigt svårt att tydligt förklara vad man gjort för pyssel, eller vilka idéer man har i huvudet... (okej, dålig förklaring: man kan ju inte direkt fota det man har i huvudet...).

Men min kondis är inte den bästa. Så då fordras en hel del "hästhantering", alltså motion kombinerat med mycket nöje och terapi, för att jag sen igen ska "orka" sitta med pysslet och idéerna. Med gott samvete.

Har ju nog stickat på strumpsticksömmen idag. Men det är väl för vanligt...

Har också sneglat på bastgarnsväskan jag virkade i somras, den saknar handtag och foder än. Men det är tänkt att bli av, faktiskt! Och då ska ni få se på bild!

Sen hade vi sista porslinsmålningen idag, som sagt, men jag har ännu ett litet projekt oklart där, så det blir lite mera målande än.

För det är ju också otroligt tillfredsställande att få något klart! Att kunna fota det till arkivet och sen ge bort det, sälja det (?) eller ställa det nånstans...
Jag har ju en hel del idéer...
Som de där små vita spegeldörrarna som de har på Lundagårds webshop. De är ju perfekta, inbillar jag mig, att gå lös med "tavelmålarfärg" på. Ramen finns ju färdigt! Vilken häftig inredningsdetalj! Eller om man vill fixa till själva skåpet, när man nu ändå har gjort en så fin spegeldörr!

Alltså, idéer finns. Förverkligandet är en annan sak... Men som en bekant sa: I huvudet lagar jag så väldigt fina saker! Och planerandet är så roligt!
Vi återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar