Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 21 januari 2014

Stickningar i sidan brukar man få som liten om man plötsligt sprang fort efter att just ha ätit, eller nåt liknande. Den här stickningen värmer inte bara på sidorna utan även ryggen och magen! Ett tioårigt stickprojekt börjar bli så gott som klart!

Alltså ännu ett gammalt projekt som jag tidigare också berättat om. Garnet är ullgarn från en butik som lades ner för minst femton år sen. Och då fanns butiken (rättare sagt varuhuset) ändå centralt invid torget i den större staden längre söderut. Alltså Novitas Panda Matador är det gråa ullgarnet som såldes i härvor. Jag köpte en härva julrött också, hade väl tänkt mig en fin tröja till jul. Nån gång runt år 1990, kanske. Eller tidigare. Men det bidde ingen tröja. Vad bidde det då då? Det bidde en väst! Anno 2014! :)

Googlade på Panda Matador men fick nog inte upp nåt liknande i garnväg, är nog utgången från fabriken för länge sen :)! Inget trevligt garn i och för sig. Stickigt, skarpt.

Men varmt och hälsosamt om man ska mocka nåt kyligt stall eller kolla in nån intressant ridlektion i en genomkall manege. Och bra att dra över axlarna om det plötsligt slår till nån otrevlig värk pga utevistelse i kallt drag.

Nice! Men hästbristen botar den nog inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar