Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

fredag 12 april 2013

Återbruk av olika slag, vintagekläder och -produkter, återvinning, recycling...
Kärt barn har många namn, och det finns många bloggar som sysslar med sånt.
Hittade ett par häromdan, mest i misstag, men lite roliga att se på.
T.ex. aterbrukavasali.blogspot.fi hon fixade ett par örhängen när hon skulle slänga sonens ryggsäck eller hur det nu var... :).
Eller upcycleus.blogspot.fi återbrukar ett helt flygplan, men också mindre saker, som t.ex. korkar...
Otaliga bloggar finns det i ämnet, ofta nog blir man lite glad av att läsa dem, fiffiga tips får man om man vill syssla med sånt, eller så mår man bara bra helt enkelt av att lite pushas till att inte bara köpa nytt utan också se vad man kan göra av sånt man egentligen skulle slänga på sophögen.
MåBraVara-VoiHyvinOlla :) har också lite liknande tankar, man tager vad man haver, och så mår man hoppeligen bra på köpet, med den där lilla smilisen på slutet. Ha, hur tokig får man vara - men roligt är det att skapa billigt!
Hittade en bok på bibliotekets "kolla in det här-ställning" för ett par dagar sen. Boken Remake utgiven av Icakuriren i samarbete med Stadsmissionen. Handlar alltså om loppis/missionsstuge-saker som man kan göra om till nåt helt annat eller bara fixa upp så de blir glada och snygga. Kul bok! Leendet kom fram flera gånger när jag tittade på bilderna, hur tokig får man vara?
Terapi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar