Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

söndag 11 mars 2012

Terapiveckoslut med mycket tid i stallet. :)
Ryktning med mycket vinterpäls överallt, inkl. innanför kläderna och i handskarna :\.
Lite manfix, inkl. små korta delar av manstråna i ögonen, på näsan och innanför polokragen... :(.
Promenad med fjording i vårvinterväder, inkl. förtroligt prat om allt möjligt... :)!
Lite vanligt stallsjobb med grep och skottkärra :).
Lite avkopplande svansutredning i solen vid stallslängan med ansiktet lagom mycket vänd mot solen, och lagom mycket småprat om hästar och annat med den dagens "stallkompis"... :).

Inte illa alls!

Och så hann jag börja med en garninventering, där jag först kollade hur mycket och vilka sorters Novita-garn jag har, mest Novita faktiskt! Familjens yngsta frågade efter restgarner att fixa nåt amigurumi-liknande, så jag behövde pejla läget lite.

Dessutom börjar det bli aktuellt att få ett par nya "stickasockor" fixade, eftersom de gamla börjar "ta slut" på diverse ställen och kanske inte håller så länge även om de blir fint stoppade. Hittade två påbörjade strumpsticksömmar :)! Varav en är upprivna utslitna fotdelar, dvs skaftet fanns kvar och väntade på nya "fötter". Bara jag lyckas få tillräckligt energi och inspiration samlad för att göra åtminstone ett par färdigt nu! Innan vårsådden :D!

Nalle-pappret jag gjorde (på Nalle Aamupuuro -kartonger) blev hyfsat (kanske jag får in en bild sen). Har inte testat vilken kvalitet det har som akvarellpapper men snyggt var det, med lite blåprickar och enstaka röda prickar i. Kul terapi det också! Nu återstår Ballerina-kexkartong pappersfix. Jag ska riva det först och lägga det i blöt ett par dagar så kanske jag får tid att testa nåt chokladbrunt alternativ då... Det kostar ju inget att pröva! :)

2 kommentarer:

  1. Kostar ingenting? Var hittar du gratis kexpaket? Jag också vill ha, fast mest kexen då och inte bara paketet. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag öppnar bara skåpdörrarna och kollar in kvaliteten på alla kartonger som råkar finnas. Och är noga med att fånga in dem innan de åker i pannan som tändpapper :).

      Radera