Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

söndag 18 mars 2012

Det är rörigt i mitt hobbyrum idag. Liksom humöret... Svårt att prioritera... Lite axplock:

Stenpartiet börjar synas!! Och vid husgaveln syns början på scillan! Men när jag går från ytterdörren nerför grusgången mot garaget så kan jag fortfarande hålla mig i snödrivskanten för att inte halka på isen!! :) Alltså en drygt en meter hög driva, skarp sådan, längs en stor del av gången. Väldigt bekvämt att hålla i :). Lite udda handledare...
Men vägen är gyttjig så det förslår. Fåse hur mycket vinterdäcken gräver ner sig i geggan när jag ska till jobbet... Det är sånt som hör till på våren förstås.

Vid stallet såg man idag hur hästarna vände sidan mot solen för att ta in så mycket som möjligt av det härligt varma flödet. Sen tappar de vinterpäls därefter också... Tussar överallt. Borde annonsera på fågelbobyggarnas findit.kvivitt att det finns päls att hämta till inredningen :)!

Angående papperstillverkningen undrar jag försynt om nån vill köpa egentillverkat papper, men i samma andetag inser jag att jag borde testa mera först hur det beter sig vid akvarellmålning. Och på tal om egentillverkat papper... Flush´n go (eller nåt liknande käckt) heter en slogan som en toapapperstillverkare börjat köra med. Alltså själva hållaren som toapappret är upprullat på ska gå att spola ner, till 100 % säkert, stod det. Går det då att använda för papperstillverkning? Eller är det för smuligt då? Åter en sak man gärna skulle testa. Vem betalar lön för sånt? Eller bidrag... :).

Jag brukar helt allvarligt skämta om att man borde få nåt slags konstnärsbidrag eller liknande, så man ett helt år skulle få göra vad man vill och ändå få lön. Somliga gör det utan konstnärsbidrag och kallar det alterneringsledigt. Men så är det ett krux med det, man borde ha varit heltidsanställd, och det har man ju inte.

Skrev just en hel del text till, just här, men plötsligt var den borta, så nu får det i stället bli en kvällssmörgås i mitt hobbyrum och så blir det godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar