Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 2 februari 2012


Såhär blev mitt eget papper, första partiet. Brokigt så det förslår. Men så blandade jag ju in alla möjliga gamla papper, även bilder ur tidningar och "glatt" papper... därför blev resultatet så här glatt... :).

Arket längst uppe till vänster var det sista, tror jag, resultatet av den fina mjuka "cellulosasörjan" blev relativt tunt och slätt papper. Sen har jag läst att man kan spraya stärkelse på efteråt, ev. går det lättare att skriva på det då.

En kuriositet: eftersom jag inte sållade bort just nånting när jag rev sönder gamla kuvert och sånt, så kom det med något litet glittrigt klistermärke också :). Och på ett ark skymtar jag riktigt tydligt ett blått Priority I -märke, färdigt att postas nästan!

Nåja, det gav hur som helst mersmak. Nu ska jag bara testa vad man kan göra med de färdiga arken, vilken behandling de tål. Och så ska jag riva ner lite mer papper i en ny blandning... kanske en äggkartong (?) och lite telefonkatalog... Om kölden håller i sig kan det vara bra att ha en blandning färdig att ta itu med ifall man får lust...

Egentillverkat papper brukar ofta fotas med ett sidenband runtom, antagligen för att ta fram den råa strukturen i pappret... så det har jag också gjort, ska plocka in den bilden här nästa gång jag har nåt nytt att rapportera om på egenpappersfronten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar