Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 16 februari 2011

Det var visst nån gång runt tredje februari jag tog opp de här knölarna... Idag såg jag något gult...
Från julen återstod några godísar i twistpåsen, bl.a. en helt vanlig dajm.
Alltså: jag skulle flytta om några krukor, såg det gula, hämtade kameran, märkte att jag behöver nåt att jämföra storleken på "blomman" med, hade ingen tändsticksask till hands (brukar visst vara det vanligaste jämförelseobjektet oberoende vad man fotar, björnspår eller ... narcissknoppar...) sträckte mig sen efter twistpåsen och fick tag i en blandning av julrött och påskgult (=dajm) och slängde det i krukan...

Jag blev glad. Men oj, vad den är liten alltså. Och vad ska det bli till? Är det bara en knopp eller är det blomman? Nåja, jag får så lov att följa med förloppet nu. Vilket inte blir nåt problem. Jag fick sjukledigheten förlängd resten av veckan. Är alltför snurrig i huvudet än av all feber och hostande.

Hörde "i misstag" på radion idag att den som bara har ett vardagsrumsfönster att tillgå som odlingsplats ska vänta med tomaterna till mitten av mars, annars blir de för skrangliga... Inte för att jag hade tänkt odla den sorten alls i år alltså, men... jag tänkte bara... i misstag alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar