Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

måndag 21 februari 2011

Sneglade på Hästfocus i butiken... vet att man inte ska göra så, men jag kommer troligen att köpa den ändå, bara jag tänkt på saken tillräckligt länge... :)... nåja, sneglade, och såg en rubrik om att nån rekommenderar barbackaridning för ryttare som har svårt att hitta balansen.

Så sant, så sant, att man är tvungen att hitta balansen då. Det är prövat och testat idag. Visst har jag ridit barbacka nån gång tidigare, men nu blev det alltså testat i nutid. På longerlina, i skritt och trav. Snedheten i kroppen känner man av på ett helt annat sätt när man inte kan kompensera den med ett extra tryck i endera stigbygeln, eller så. Det är nåt man kunde jobba på lite mer, om man vill.

Eller så har man bara blivit medveten om saken och tror sig inte sitta perfekt sen när man sitter i sadeln, utan vet att det finns saker att korrigera.

Men varmt och skönt var det!! Rekommenderas för just den sakens skull, just nu i vinter, och så är det förstås bra om man har en kompis med ifall man känner sig lite osäker, som jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar