Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 6 januari 2011

Alltså borde man ha en bild på en vinterpälsad fjording som tillsammans med sina kompisar rusar runt i snömassorna så det står härliga till... och så har man en ny kamera att lära sig använda, med många fler finesser än den gamla... och så har man ingen bild att sätta här överst i alla fall... Jullovslättja?
Och så kunde man sälla sig till alla de andra som avger nyårslöften...
... känner inte för sånt, men skulle gärna lära mig att lyssna bättre. På mig själv. På andra i huset där jag bor. På hästarna. Så man kunde komma bättre överens, förstå vad och varför och kanske undvika onödiga missförstånd.

Det blev en ridtur alltså på nyårsafton, som jag redan berättade, men jag var lite missnöjd med mig själv, just därför skulle jag än mer vilja fokusera på att lyssna in, lyssna av, lyssna till... Visst kan man skylla misstaget på en massa saker: för kallt, hästen hade vilat flera dagar, för mycket kläder så jag var för styv. Men man kan också lova att försöka bättre nästa gång...!

Och så kanske man skulle gå nån liten kurs i akademisk ridning för att åter få lite nya tankar, nya idéer, nya infallsvinklar, nya aha-upplevelser. Ja det kan man ju också sikta på, det nya året!

Och på tal om hobbyn, så får man gräva fram lite av all porslin man samlat på sig, det lär bli en liten kurs där också. Så vad var det jag höll på med senast? Vilken kruka skulle jag...? Och hur hade jag tänkt måla de där små porslinssmyckena som jag köpte strax innan jul? Och var hade jag lagt de där fotona med fina landskapsmotiv till filbunkarna?....

1 kommentar:

  1. Hej!
    Va trevligt med en "känd" besökare!
    Och va roligt att du tycker om min blogg :)
    Önskar dig lycka till i lotteriet!
    God fortsättning!
    Knyck mej i ärmen nästa gång ... ;)

    SvaraRadera