Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

lördag 5 maj 2012


Vem har bättre kamouflage, en grönfink eller en grönsiska på en tidigvår-gräsmatta eller en gråsparv i solrosfröhögen...? Domherrarna och bergfinkarna har mycket svårare att hitta sin kamouflering. Roligt att iaktta fåglarna och lyssna på det otroliga fågelsångspotpurri som strömmar in i ens öron så fort man vågar sig utanför dörren.

Mitthobbyrum sneglar mycket på vad som händer utomhus, vad som kunde göras, vad som händer. På bilden syns ännu lite snö, men det stämmer inte alls idag. Det regnar idag och är så kallt att det i och för sig skulle kunna komma snö, men det ska vi väl inte tro...
(Nu blir jag plötsligt osäker på om jag lagt ut den här bilden förr... När jag fotar fantiserar jag alltid vad jag kunde skriva om just den bilden, och min fantasi är så "vekrlig" att jag sen inte vet om jag skrivit det eller bara tänkt.)

Men regnet just idag när man har ledigt stör nog i allra högsta grad. Hade velat fortsätta räfsa och småputsa som jag började med i går kväll. Så roligt att försiktigt rufsa om i blombänkarna  och se vad som kan tänkas komma upp där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar