Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 9 november 2011

Fjordingbilder har det varit brist på länge här på bloggen, känns det som. En sen höstmiddag kanske det här är, och fjordingfölet gladde sig över att hitta de där saftiga gröna bladen som de äldre inte lyckats snusa sig till i skogskanten.

Hästbrist just nu. Allvarligt. Men det ska väl åtgärdas. Efter lite mer stenvirkande, lite pianospelning, lite chaufförsjobb hit och dit och lite jobb, förstås.


Var nog och diskuterade med den här killen häromkvällen. Han väntade på att få komma in i värmen och det smaskiga höt. Blev besviken när jag inte kunde göra något åt saken. Men han behövde nog inte vänta länge. Snart lyste det hemtrevligt i stallets fönster och det rofyllda tuggandet hördes från boxarna.


Läste i dagens Kuriren om en som bett i stallet och tyckte det var alldeles ypperligt att kombinera det med mockning. Kan tro det. Skribenten ifråga är visst präst, men fick nöjet att mocka och passade på att be, när det ändå var så lugnt och fridfullt och ostört.


Man kan faktiskt reda ut en del trassliga tankar (och låta dem utredas) samtidigt som man flyttar en del av boxinnehållet till skottkärran :)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar