Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 17 juni 2015

Hästpannlugg, hästman och hästsvans... men vänta nu... vad är vad på bilden? :)
En hästpannlugg och en ryttarhästsvans, nästan ton i ton!

Det får duga så länge, tills jag får möjlighet till ett stallbesök av något slag.

Jag skrev om gardinbyte senast. Det bidde inget av den saken. Än.
Det blev mattvätt mitt i allt! Kom på att jag hade två relativt korta mattor som jag helt glömde bort ifjol, så de blev inte tallsåpade alls då. Nu var vädret passligt, humöret låg på, och jag tänkte månne inte min förkylning klarar av lite kallt vatten bara jag har mångdubbelt på mig...

Visst var det lite mera opraktiskt att tvätta med kläder på, det brukar ju annars vara simdräkt- eller åtminstone shorts-tvång för att inte blöta ner kläderna. Men idag gick det inte. Det gick bra i alla fall! Och så var det lite mer styrketräning att bära en genomvåt matta från tvättplatsen till upphängnings- och sköljningsplatsen eftersom det droppade väldigt mycket av mattan och man ville inte bli våt, så spänn armarna och dra in magen så kan man klara det torrklädd :).

Den lilla kattungen hade inte varit med på mattsköljning eller vattenslangvätande förr så hon fick roligt. Eller inte. Verkar som om hon mest tittade storögt och sen kröp undan och gömde sig. Tyckte nog att vattnet var för kallt.

Efter mattvätten kom jag på att kolla den sluttning där jag några år haft morotsland. Och i samma veva började jag vända upp landet, rensa bort, planera... Så fåse vad det blir än!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar