Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 7 juni 2012

Semester och regn brukar man inte tycka passar ihop... Borde man ta till bakningsmetoden?
Alltså, om man plockar fram allt som behövs för en bröddeg, sätter på ugnen och lägger händerna "i blöt" i degen, så kanske solen behagar titta fram...

Åtminstone kan man inte höbärga när det regnar.
Men vi tog i alla fall tillvara gårkvällens härligt klara himmel, en riktig sommarkväll inklusive fantastisk myggdans... Lite småjobb i en blivande grönbeteshage tillsammans med trevligt pratsällskap (inte myggen då, alltså) gav lagom med motion åt en kropp med lite mer träningsvärk än vanligt.

Hade fått förmånen att ta en ridtur häromdagen. En gråblack fjording fick mig att koncentrera mig. Hon krävde 100 % uppmärksamhet för att inte smita till det gröna som eventuellt kunde nås i kanten på ridplanen. Men när hon fick 100 % uppmärksamhet, så gav hon också 100 % uppmärksamhet och lystring tillbaka! Samma häst som är omöjlig att få upp huvudet på när hon väl får ner mulen i en härlig grästuva, samma häst behöver bara en liten fingervisning på tygeln, eller en liten nudd med skänkeln, så gör hon exakt det man ber om! Jag satt av i slutet och ledde runt henne en lite stund på ridplanen och hon ignorerade knotten och myggen helt, följde lugnt och avslappnat efter, ingen oro, ingen irritation, bara skön slöhet efter ett lugnt "tränings"pass. Kontakt! I like!!

Efteråt vid ryktningen var hon lite orolig när alla småknott hade hittat hennes varma päls, men när jag sen anade vilket ställe runt öronen som knotten var värst på just då och försökte klia henne där, så sänkte hon sitt huvud och var blickstilla och njöt. En kort stund av gemenskap. Otroligt!

Så kanske det inte gör nåt fast det regnar just den här förmiddagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar