Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 21 september 2010

En sur kompis och en kompis som håller reda på tiden...
Kunde inte motstå frestelsen att fota dem ihop. De är ju så lika!
Undrar om tids-citronens givare minns det långa besvärliga versrimmet som fanns nerplitat på paketkortet... ? Nåt om att vridmomentets längd påverkar det hörbara resultatets längd i motsvarande grad eller nåt annat invecklat... :). Den fungerar i alla fall fortfarande!
Kan vara bra att ha när man är tankspridd, sätter på en kokplatta med äppelbitar i kastrullen, och plötsligt får för sig att man ska hänga upp tvätt, starta datorn, ringa till grannen, läsa en Polluxbok, sticka lite på den bortglömda tröjan, städa i tidningslådan eller nåt...
En bra kompis alltså, fast den är sur :).
---
Stallstur igår också. Med två hästtjejer. Det blev lite fölhantering, lite ryktning, lite "njuta av höstvädret i hästhagen"... Sånt som är värdefullt, som inte kan köpas för pengar, det måste bara tas emot när det erbjuds. Carpe diem kallas det kanske, eller nåt liknande.

2 kommentarer:

  1. Men, men....kompisen som höll reda på tiden var ju inte sur, han såg ju bara sur ut - eller är det en hon?
    Den bredvid är förstås sur, det är meningen att den ska vara sur, men med det rätta sällskapet så kan det ju bli riktigt mumsfilibabba. Pricken över i:et kan vara lite citron. ;-)

    SvaraRadera
  2. ... så alltså, den som ser sur ut behöver inte nödvändigtvis vara det :). Och den som är sur kan bli hur trevlig som helst med det rätta sällskapet :D!

    SvaraRadera