Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 1 november 2016

Inte närmare än så här, herr Älg (med familj)!

På väg till jobbet, på ett ställe som har rykte om sig att hysa älgar, så springer plötsligt 3 - 4 älgar över vägen framför bilen. Inte alltför nära. Jag hinner stanna, titta, plocka fram telefonen, "prata" med dem. De är ju så fina, ståtliga! Men på avstånd då.

De syns ju nog på bilden. Ser ni inte? Där mellan stammarna i huvudhöjd ungefär, skymtar en mörkbrun fläck med vitt under (benen)...

Det är lite mysigt att köra till jobbet på morgonen, min arbetsväg går genom mycket skog och mycket "ödemark" utan hus, och med sparsam trafik, inget problem överlag att plötsligt stanna bilen och fota. Men skulle något hända, att bilen skulle sucka och stanna, eller liknande, så skulle man känna sig lite ensam... Även om det faktiskt aldrig är särskilt långt till närmaste bebyggelse, husen bara syns inte.

Så just nu, innan det blir riktigt beckmörkt fast klockan redan hunnit bli arbetsdagsstart, medan det kan synas härlig höstgryningsdimma, eller tunn nysnö, eller skir morgonrodnad... Vackert! Rofyllt!

Men helst utan närkontakt med älgarna då...
Kör försiktigt hörni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar