Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

lördag 10 augusti 2013

Cat on a hot tin roof... Eller egentligen inte. Hon anade att det inte var så klokt att hoppa ner på plåttaket så hon höll sig på stegen, och kom sen småningom ner igen, efter att ha beundrat utsikten :).

Det är så man avundas balansförmågan.
Bokstavligen och bildligt.

Bildligt bl.a. när man ska väga mellan att sätta sig vid datorn och skriva/läsa/googla å ena sidan och å andra sidan att gå ut i trädgården helt konkret och fixa lite smått och gott. Båda kan ta mycket mer tid än man tänkt sig, men trädgårdsalternativet ger oftast mer glädje, speciellt efteråt när man ser resultatet.

Jag rensade lite smått här och där i trädgården idag. En midsommarrosbuske sprider sig onödigt mycket och fick en måttlig ansning. En blombänk hade inbjudit massor av vilda gäster som jag sen fick försöka plocka bort bäst det gick. Hittade en praktmalva som jag sått i våras och som nu förgyller sin del av blomrabatten med praktfulla blommor. Jag hade glömt vad det var och måste söka bland fröpåsarna, jämföra bilderna med min blomma :)!
Penséer kommer upp här och där, självsådda, och jag gillar dem, de får sköta sig själva.
Konstaterade att jag har så mycket av hjärtbergeniorna att jag kunde använda en del av dem att fixa till ett skräphörn. Men vet inte än riktigt hur jag ska gå tillväga. Skulle gärna ha vildsmultron också i samma hörn. Och lie annat... Om man kunde... Måste gå ut och ta mig en närmare titt på skräphörnet, hur det  kunde fixas... :)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar