Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

söndag 15 januari 2012

De flesta ryttare klagar då och då på att träningarna inte går som de ska, hästen förstår inte vad man menar, man vet inte hur man ska få igenom sina hjälper osv... Helt naturligt. Och det är ju det som är en del av charmen, att ha ett mål, försöka nå det, försöka hitta mjuka vägar att få hästen att göra si eller så. Men ibland tar klagandet över och de som har pengar ser sig om efter en annan häst som skulle uppnå målet lättare...

Om klagandet tar över alltför mycket så kan det bero på att man har lite fel perspektiv på saken. Då kan det hjälpa att låta sig omskakas lite, så rätt och fel, rättvist och orättvist, bra och dåligt kommer på rätt plats i tankarna... Där hjälper Svaleröds fotografier Shaken´n stirred väldigt bra. Samtidigt måste jag varna känsliga personer, det är starka bilder, om än inte råa, de är bara rakt på sak, och skickligt fotograferade. Bra kan vara att läsa artiklarna om utställningen också så man får en bakgrund till personerna.

Här är länken till hesteguidens galleri: http://www.hesteguiden.com/images/galleribilder/index.html

Bilderna på rullstolen som står kvar när ridekipaget lugnt skrittar ut i terrängen tycker jag är väldigt starkt: Hästen lånar ut sin kropp och sina fyra ben för att ryttaren för en stund ska få den rörelsefrihet han/hon inte annars har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar