Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 4 november 2010

Sista äppelsyltkastrullen. Borde kokas idag. Sen äter vi opp några små rödkindade äpplen. Och så är hela skörden avklarad. Mycket blev det. Gott är det. Varje morgon på gröten. Den här äppeldamen har nog använt lite för mycket rouge, och på fel ställe, men så har hennes kompisar också.
Blött, blött, regn, regn. Hade bokat in en ridtur i morgon. Men såg i morse att vattnet flödade på ridplanen, så jag har inga stora förhoppningar om att det blir någon dressyrlektion på fjordingmamman. Men har man tur så är det uppehåll i alla fall i morgon, så kanske man får rykta nån lerig fjording. Ja, jag menar faktiskt får. Jag ser det som en förmån, än så länge, att få pyssla om en häst. Trots min allergi. Utomhus går det riktigt bra trots flygande sommarpäls och lerdammiga ryktborstar.
Ni har väl hört talas om hästterapi? Det börjar bli allt populärare. Har jag märkt när jag surfat på nätet i ämnet. En del bloggar om sina, av läkare ordinerade, hästterapi/ridterapi-lektioner. En hobby med mångfasetterat innehåll.
På tal om hobby: jag fick min jeansblåa stickade topp klar! Det trodde inte ens jag! Garnet tog slut, toppen blev kort, ännu är det några garnändar att fästa, sen ska den pressas förstås. Jag tror tom. att den blir användbar till sommaren! :)
Nu har jag grävt fram följande halvfärdiga stickprojekt. Fort, fort, innan jag hinner börja med ett nytt! :)

2 kommentarer:

  1. Grattis till din färdiga topp! Jag har stickat en halsholk, det var också kul, bara två rät två avig lääänge. Borde göra en till då jag är på gång. :o)

    SvaraRadera
  2. Tack! Jaså halsholk heter det? Det har jag funderat på om man skulle... Lockas också av det där med enkelt mönster länge och runt runt... :). Undrar bara vilket garn. Har mest stickigt stickgarn tror jag. Om nu inte det där bambugarnet förstås... God fortsättning!

    SvaraRadera