Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 27 januari 2022

Kaninen fick vinterpäls...

 ... också i år! Fast det tog ett tag, jag hann bli fundersam över alla pälstussar...

... han tappade rätt sent på hösten när det började bli kallt. Men han åt och drack och mitt i allt hade han det vanliga fluffiga vita som skydd. 

Och varje gång när jag far ut till hans hörn och det skramlar till i hans "lya" så blir jag så glad över hopp och skutt och "ge hit min brödkant nu" .

Men visst börjar det synas att han är tio år (bilden är flera år gammal). Han har mycket grått runt ögonen, och ibland märks det så bra att jag stört honom i hans skönhetssömn eller eftermiddagsvila. Speciellt om det är flera minusgrader så kan han ha massor med hö i pälsen och rimfrost runt ögonen och han ser lite dimmig ut, innan han får tag på den godbit jag har med mig, och plötsligt är han lika skärpt och pigg som vanligt.

Nu när det är ordentligt med snö har det också varit roligt att kunna ge lite grävarbete åt honom inne i hans bur. Jag har hackat ut en stor snökub, som ju då har både skarp skare och mjukare snö, som jag placerar i buren så han får gräva, äta och möblera om. Det syns på resultatet att han gillar det.

Så han får stå för hobbyverksamheten just nu :). Jag lyckas inte med så mycket. Det är snöskottning, elda, jobba, och så det andra vanliga. Fast kanske snöskottning också är hobbyverksamhet! Sen sitter jag alltför mycket vid skärmen. Och får dåligt samvete för det. Fast det är också hobby för mig, då jag hittar en massa intressanta artiklar om hästhantering och -träning. Så kanske största delen av tiden är hobbyverksamhet. 

Mitt hobbyrum är överallt, mest hela tiden.

Hoppas ni har möjlighet att njuta av snön och vårvintern! Sen blir det annat :).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar