Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

måndag 4 januari 2016

Andra strumpan klar och det blev kvar lite restgarn att stoppa strumpan med om det skulle komma hål. Jag var så osäker på hur mycket garn jag hade kvar så jag började sticka den andra strumpan från tåspetsen. Det blev att tänka om lite, speciellt med hälen, och den blev kanske inte lika vacker som den första "riktiga" hälen men helt ok, och nästan exakt lika stor. Och som sagt, garnet räckte!

Jag hade tänkt som så, att viktigast är att tårna och det breda fotbladet får ullgarn runt sig, resten kan jag skarva i med nåt annat tunt restgarn som har följt med i nån loppispåse. Men det behövdes alltså inget skarvande! :)

Återstår att se om de är varma, om de är praktiska, om de överlever vanlig tvätt lika bra som handledsvärmarna. De blev lite tätare i konsistensen men inte mindre.

Tänkte bara berätta ifall nån är intresserad. :)

Och vad gör man nu i mitthobbyrum då en sticksöm är klar? Tja, det finns ju andra halvfärdiga handarbeten, bl.a. en sticksöm som har med vår och sommar att göra, och så finns det en halvfärdig väska av mattväft och så finns det lite mormorsrutor halvvirkade och och och... :).

Men man kan ju gå ut på promenad också! Passa på när det är klar kall luft. Igårkväll tog jag en liten liten promenad med lite tempoväxlingar, några steg vanlig promenad, några steg jogg, några steg vanlig promenad, några jogg, och försökte göra övergångarna så mjuka och lätta som möjligt (som när man rider... ). Igår gick det bra, för då kände jag mig lätt, idag skulle det inte gå så bra, jag känner mig tung.

Kanske det blir en tupplur! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar