Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

lördag 31 oktober 2015

 
Frass ett och Frass två.
Grålle den äldre och svartvita den yngre fightas ibland, men det ser inte så farligt ut, åtminstone inte när de gnabbas inomhus. Vad de gör ute på gården har jag inte sett, kanske bra så...
Men Grålle menar att han var först på plats och torde få välja stol först osv.
Den svartvita däremot anar nog att han är riktig frass, än, och att Grålle inte kan hota hans position, så han verkar retas lite extra. Ser det ut som.
 
Tanken är nog att ta med den svartvita bäbisen också till veterinären, men den dag då det skulle ha passat att ta ledigt från jobb och fixa det hela så dök han inte alls upp förrän på kvällen. Alla andra dagar har han dykt upp. Typiskt.
 
Men det är rätt otroligt när man börjar ana vad de planerar och hur de tänker.
Och att det blir värre om man provocerar dem.
Katterna brukar inte få röra sig fritt i huset, utan de ska hållas i köket/storköket. Eftersom vi har två kattdamer också som är runda lite då och då behöver man ha koll på var de gräver bo åt sig...
Nåja, när Grålle ställer sig vid köksdörren är då frågan om han verkligen behöver ut på toaletten eller om han försöker smita upp till sovrummet.
Om man stressar honom när man öppnar dörren så är det nästen 100% säkert att han smiter upp i sovrummet, även om han egentligen ska ut. Men om man inte stressar honom, låter honom själv välja fart och väg så kan han hur snällt som helst gå ut.
 
Råkar man sitta på den stol där Grålle brukar ligga så kan han sitta på golvet en bit ifrån och se såååå hemlös ut, tills man stiger upp så han får ta sin plats. Han har nog fler platser han brukar ligga på, men ibland duger bara den stol man råkar sitta på...
 
Det här var inget hobbyaktigt inlägg, men se det kan ofta vara så att när man satt sig och tänkt göra nåt stickigt, pyssligt, ritande, eller annat i hobbyväg, så blir man pratande och gosande med en katt så man sen inte just har tid att göra det hobbyaktiga alls. Därför har de sin givna plats här i mitthobbyrum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar