Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 13 november 2019

Kattlek i snön...

... blir det genast det kommer lite snökanter att krypa ihop bakom och hoppa fram ur.

Och det är så roligt att märka att katterna sinsemellan också tycker om att gömma sig för varann och plötsligt hoppa fram och skrämma nån.

Det finns alltså fyra katter på gården.
Och de gillar förstås om man kastar en liten snöboll så de får springa efter den eller hoppa upp i luften och fånga den som en frisbee.

Men de leker också själva med varann.
Okej, kanske det inte alls är ovanligt, men jag märker det så bra när jag kommer hem från jobbet och ska köra in bilen i garaget men sitter kvar i bilen en liten stund innan jag öppnar garagedörren.
Då såg jag t.ex. idag att de sprang och jagade varann och ett par gånger så blev de sittande ihopkrupna bakom en snöhög och väntade på att den andra katten skulle komma tillräckligt nära och så hoppade de fram och båda katterna flög i luften "låtsades bli skrämda båda två" och så rusade de vidare.

Roligt att de har kul!

När jag sopade bort snön framför trappan igår så blev det ju en del snö bredvid där det finns en brudspireabuske. När jag sopat klart så gjorde jag "gryten" i snöhögen med min fot, sådär lagom stora håligheter för en katt att ta skydd för blåsten där inuti.
Ifall jag är väldigt sen från jobbet nån kall blåsig kväll...

Nåja, det om det.
Ha det gott i väntan på advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar