Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

tisdag 13 september 2016

Morotsägg...
... men det här är ingen matblogg :)...

Ibland blir man smått desperat när man ska fixa till nån mat åt sig, slänger nåt i stekpannan och hoppas det går att äta...
Ibland blir det rätt bra, både för ögat och för munnen.

Det här är "sommarmorötter" från torget (alltså inte skalade, bara tvättade - morötter man köper i plastpåse vill man nog skala innan man använder dem) därför har de en mörk "skalkant" runtom. Och så det normala "vad sjutton ska jag äta idag"-stekta ägget. Eftersom jag slängde i morotsslantarna samtidigt som ägget så blev det så här.

Hur ska jag fortsätta det här inlägget så det inte blir ett matinlägg?

Det går inte :). Så då säger jag bara: njut av alla färska grönsaker nu såhär i skördetider! Antingen av egen skörd eller av allt inhemskt som finns i butikshyllor och på salutorg. Plocka ihop till en enkel men varierad sallad som kan ätas kall: kokta välsaltade makaroner, tomatbitar, gurkbitar, zuccinibitar, morotsslantar eller "sticks" och så isbergssallad, krispigt värre. Vill man ha nåt varmt kan man ju dricka en kopp té till och en smörgås. Det lär bli min mat idag på jobbet.

Och nu blev det bara mat i alla fall, men se i Mitthobbyrum behövs det mat minst tre gånger om dan för att man ska orka plocka fram sticksöm, rensa trädgård, sy om nåt klädesplagg, måla en tavla, skriva ett konstnärligt inlägg på nån blogg... eller sätta sig i bilen och åka till jobbet och "göra nån nytta".

Ha det gott! Och ät nåt gott :)! ... och nyttigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar