Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

fredag 29 april 2016

Valborgsmässoafton i morgon, dags att putsa upp sig lite extra noga... eller?
För katter med extra stora tassar är det extra viktigt att putsa sig när man kommit in och hunnit få i sig lite mat.
Bonus är förstås om det finns en ledig plats i solen, på stolen...
Sen är det eventuellt lite störande att nån sitter bredvid och fotograferar med sin gammalmodiga telefon och pratar och sjåpar sig. Man blir ju nästan lite generad...

Jag tog just en skön tur till grannens stall i kvällssolen. Fåglarna kvittrade och vinterpälsen flög omkring när jag drog några tag med piggborsten på hästarna som ställde sig i kö... :).

Och eftersom jag fick en hel del av pälsen på mig så fick jag verkligen se till att putsa mig extra noga innan jag kom in.

Jag visste ju att det var lättare att putsa bort päls om man tar med fuktigt på kläderna. Men var skulle jag hitta det? Det fanns ju inga vattenpölar med rent vatten. Men så märkte jag att jag kan dra nytta av mossan i gräsmattan. På vissa ställen har mossan spridit sig alldeles otroligt, så där var det bara att stuva in fingrarna och få handen full med fuktig, fluffig mossa. Perfekt att "borsta" bort pälstussarna med, de satt ju rätt envist fast på byxorna tack vare statisk elektricitet. Men mossan fungerade som en tvättsvamp! :)

Nu blev det här inget stort och världsomvändande inlägg, men jag njöt av utevarandet och hästarna och solen och fåglarnas vårkvitter! Det är väl alltid lika fantastiskt när vintern vänder till vår!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar