Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 18 juni 2015

Villablommor. Nej, inte vilda blommor, utan villablommor! :) ?

Jag skämtar bara.
Tänk vad bakgrunden kan få en att tro. Den ser ju ut som en "typisk" villavägg, alltså har vi redan flyttat ut till villan inför midsommaren :D! Tji till alla andra som ännu inte hunnit?

Så fel, så fel. Det är ju samma "midsommarbukett" som jag tidigare också visat, men mot en annan vägg i samma farstu. Ljuset och färgkombinationerna får åtminstone mig att tänka på saltstänk och klippor. Och nej, vi har ingen villa. Vår gård är så bra och gräsmattan räcker till ändå och vill man ha saltstänk så kan man hoppa i bilen och köra till närmaste havsstrand inte alltför långt borta.

Jag fick ju däremot lite strandfeelis igår när jag tvättade två mattor. Idag har jag lekt en sån där markis som ändrar sig vartefter det är mulet eller är solsken. Jag har sprungit och flyttat mattorna ut i solen att torka, och sen efter nån timme tillbaka in under tak så de inte blir våtare, och så igen ut i solen och blåsten.

Till sist tröttnade jag och lade den torraste på golvet där den skulle vara, den tjockare och fuktigare hängde jag upp uppe på vinden. Där får väl det allra sista torka, om nu inte det råkar bli riktigt vackert väder en längre stund.

Det känns i armarna att jag har flyttat den gamla gungställningen som jag hade mattorna på, och att jag tvättade igår. Borde stretcha armarna, vad ska jag hitta på för "nytta" för att lura mig att stretcha? Tvätta fönster och hänga upp ljusare gardiner? Eller så inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar