Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

onsdag 31 december 2014

"Visst kan man göra en del roliga saker med en touchpenna, men det går ju inte att jämföra med riktiga skrivdon." ... skrev jag, och: "Här är vi utan el just nu så man leker så länge batteriet räcker till."

Och så låtsades jag rita av garnnystanljuset som lyste så jag skulle se vem som satt vid bordet och var katterna var... och så ritade jag tabletdelen av min lilla laptop-hybrid-tablet.

Visst kunde touchpennan vara rolig om man experimenterade lite med den först så man blev van med sättet att hålla i pennan osv... Den känns onekligen lite klumpig. Dessutom måste man se efter så man inte låter fingrarna eller handen toucha skärmen samtidigt för då blir det liksom nåt helt annat...

Men jo, elen var borta ca tre timmar, så det blev lite hungrigt innan man fick fixa maten. Jag fick börja söka fram fler ljus, tänkte att om jag börjar riktigt ställa mig för långt elavbrott så kommer den säkert snabbare tillbaka. Och så var det.

Gott Nytt År på Er i alla fall! Hoppas Ert 2015 blir ett bra år!
Jag har åtminstone fått lämna bort kryckorna. Någon ridtur har jag inte än vågat mig på. Behöver väl träna upp både styrka och balans lite mer först. Men sen kanske...

Ett Gott Nytt Hobbyår önskar jag också, med många bra stunder med favoritsysselsättningarna, oberoende vad det är man mår bra av. En promenad. En fotostund. En sticksöm. Ett virkprojekt. En stund vid en vävstol. Ett pappersarbete med sax och lim och färger. Eller i stallet. Vad det än kan vara.