Välkommen till mitt hobbyrum!
Ursäkta råddet... mitt huvud är ännu råddigare :) och fullt av idéer och tankar.
Varsågod, här är en stol att sitta på.

Du kan ta katten i famnen i stället, eller lyfta ner den.
Hoppas du trivs!

torsdag 27 november 2014

Bloggarens bilder och ord kan ljuga väldigt mycket.

Jag kom på att när jag hade med den här bilden för nån dag sen och pratade om "paus i julpysslandet" så var det just en sån där extremt skev bild av verkligheten som är fullt möjligt när man bloggar. Ingen vet vad som egentligen händer. En bild och ett fint ord och alla kopplar ihop det med ett härligt julskimrande hus där julvärmen är närvarande och "stjärnorna gnistra och glimma".

Inget avslöjar att sommargardinerna ännu hänger i fönstret och köksbordet är fullt av vardagligt skräp som tidningar, läxböcker, papper, pennor, kataloger, datorer... Tomtarna och julstämningen finns nog bara i julkalendrarna som samlats i sitt lilla traditionella hörn högst uppe på hörnskåpet (så att inte katterna nattetid kan nosa sig fram till chokladen...).

Det är visst lillajul alldeles snart. Eller första advent. Men jag undrar om det är så smart att byta gardiner i fönstren, sträcka sig halvt fördärvad vid upphängningen, stå en timme vid strykbrädan när man borde vila "sina frakturer"... Ingen har sagt nåt... Vi ska se vad det blir.

Men att bilder kan ljuga är dagens lärdom :).

2 kommentarer:

  1. Ser ut som här då, och jag tänker inte ens försöka få det till något annat heller, som det känns nu. Och då har jag ju inga frakturer att skylla på...
    Men jag blev nyfiken på vad du håller på med, det som syns på bilden? Kanske som jag en gång gjorde, lade röda band på sommargardinerna till jul, så blev det julgardiner?
    Glad advent i alla fall! ...eller hur man ska säga?

    SvaraRadera
  2. Röda band på sommargardinerna går alldeles utmärkt :)! Men det är det inte fråga om här. Du kommer tids nog att få se mitt experiment som inte alls var planerat så som det blev .D! Jag har planerat en kort version och en lång version när nån frågar hur jag gjorde. Den korta versionen lyder: nå, ja fiffla no bara ihop naa å så vart e sådee... :) Trevlig julväntan, hur som helst!

    SvaraRadera